Verktøy for digitale intervensjoner

Youwell utvikler innovative digitale verktøy og tjenester for trening og behandling av psykiske og somatiske lidelser.
Kontakt oss

Våre Løsninger

Progress yourself

Youwell som plattform

Youwell er en digital plattform rettet mot bevist kognitiv trening for å utvikle bedre helse. Plattformen retter seg mot Youwell Creator, Youwell Terapeut Portal, Youwell Digital Intervention.

Youwell Creator  

Creator er et effektivt verktøy for spesialister som ønsker å utvikle sine egne digitale helsetjenester og intervensjoner. Det kan være program for trening, rehabilitering og behandling. Verktøyet gir mulighet for å lage screening, opplæringsmoduler med multimedia og oppgaver.

Youwell Terapeut Portal 

Terapeutportalen gir terapeuten mulighet til å kartlegge, tilpasse trening, rehabilitering eller behandling til den hjelpetrengende, og følge progresjonen. Den hjelpetrengende kan få tilgang til en app der det tilpassede programmet er tilgjengelig.

Youwell
Digital Intervention 

Youwell har utviklet mange digitale intervensjoner i samarbeid med Helse Bergen, Helse Fonna og Universitetet i Bergen, og er nå i gang med å utvikle intervensjoner sammen med Helse i Hardanger.

Vi har utviklet
digitale intervensjoner for:

  • Voksne med ADHD (MinADHD)
  • Voksne som opplever rest symtomer etter depresjon (RestDep)
  • Kvinner som har opplevd alvorlig underlivskreft (Gynea)
  • Barn og unge med sosial angst (UngSpotLight)
  • Mestring av uro og bekymring ifm covid-19 pandemien (Co-mestring)

Intervensjonene er under utprøving på pasienter og effektene av dem skal dokumenteres før gjøres tilgjengelig.
Ta kontakt med oss dersom det er interesse for å se nærmere på intervensjonene.

AKTUELT

ViMo lanseres 26. oktober!

ViMo lanseres 26. oktober!

Youwell og Helse Fonna har gleden av å invitere til lanseringen av ViMo, et digitalt verktøy for sosial ferdighetstrening som gjør hverdagen enklere for barn og unge med autismespekterforstyrrelser...

Velkommen Øyvind!

Velkommen Øyvind!

Øyvind er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han har også gjennomført entreprenørskolen i Toronto hvor han jobbet med utvikling av en digital helsetjeneste. Han har også vært ansvarlig...

Har du lyst å bidra til å gjøre en forskjell?

Har du lyst å bidra til å gjøre en forskjell?

Vi søker etter en dyktig forretningsutvikler som kan bidra til videreutviklingen av Youwell.   Arbeidsgiver : Youwell AS Stillingstittel : Forretningsutvikler Frist : Snarest Ansettelsesform :...

Youwell integrert i helsenorge.no

Youwell integrert i helsenorge.no

Vi har de siste 14 dagene klargjort Youwell plattformen for helsenorge.no. Det betyr at et av de digitale selvmestringsverktøyene som Helse Bergen har utviklet nå er tilgjengelig i verktøyskatalogen...

om oss

Vi har som ambisjon å være den fremste leverandør av verktøy for å utvikle og tilby digitale helsetjenester og intervensjoner. Dagens helsevesen står overfor en transformasjon fra fysiske behandlingssteder til virtuelle. Vi skal understøtte virksomheter i denne transformasjonen.

Youwell er i dag en industripartner til Helse Bergen IKT Fyrtårnprosjekt INTROMAT og en industripartner til Helse Bergen Senter for forskningsdrevet innovasjon – Mental Mobile Healthcare. Våre løsninger er utviklet i tett samarbeid med Helse Bergen.

Her kan du se hvordan en psykolog og doktorgradsstipendiat benytter Youwell Creator og Youwell Terapeut Portal til å utvikle en digital intervensjon for Rest depresjon, kalt RestDep. Den er benyttet på over over 100 pasienter.

Møt vårt team

Youwell er etablert i 2015 og eies av Sonat Consulting Bergen, Vestlandets innovasjonsselskap og nøkkelmedarbeidere.

Jonny Klemetsen

Daglig leder

Jonny har lang erfaring fra ledelse og forretningsutvikling. Har sterk bransjekompetanse innen digitalisering og IT. Var en av grunderne av Sonat Consulting Bergen i 2012. Har bakgrunn fra NTNU og BI. Har vært involvert i digitaliseringsprosjekt innen helse sinden 2013.

 

Per Kåre Otteren

Utviklingssjef

Per Kåre er utdannet siv.ing fra NTNU Data. Han har lang erfaring fra utvikling av komplekse IT løsninger. Per Kåre er meget erfaren arkitekt og har dyp kunnskap om Microsoft teknologi og front-end utvikling. Har lang erfaring med å utvikle digitale løsninger for helse.

 

Li-Hsuan Chen

Senior UX designer

Li-hsuan har lang erfaring med UX / UI / GUI design i IT-bransjen fra kunder som Acer, Dell, og Hp. Hun har gode egenskaper og ferdigheter med å oversette et komplisert budskap til en visuell kommunikasjon.

 

Øyvind Grimsgaard

Forretningsutvikler

Øyvind er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har gjennomført Gründerskolen i Toronto hvor han utviklet en digital helsetjeneste. Øyvind har lang erfaring fra entreprenørskap og forretningsutvikling, og vil ha ansvar for å kommersialisere Youwell sine tjenester.

Besøksadresse :

C. Sundts gate 17-19, 5008 Bergen

Postadresse :

Postboks 234 Sentrum, 5804 Bergen

Kontakt :

post@youwell.no

Org.nr :

916 293 739